top of page
DT-Orella-960-x-1080px (4).jpg
Qui som la gent de Junts Per Catalunya

La gent de Junts Per Catalunya Badalona som els que volem recuperar l'esperit de l'1-0 i del 9N, els que defensem la transversalitat i al unitat que la gent tant reclama, la gent del President Puigdemont i els que, des de l'ajuntament, volem defensar els valors republicans.

David Torrents

Però també som, els que, des de la il·lusió, l'esforç i la rigorositat, ambicionem posicionar Badalona com a una gran ciutat referent de l'àrea metropolitana amb la mirada posada en el 2030.

Conxita Botey
Contxita-960-x-1080px.jpg

Nascuda a Badalona fa 59 anys. Casada i mare de dos fills. Dedicada al món de la docència des de fa 30 anys i regidora. Implicada en diverses entitats des de ben jove i amb moltes ganes de continuar servint a la ciutat.

Anna Gasull
Anna-960-x-1080px.jpg

Casada i mare de dos fills. Dedicada, des de ben jove, al món de l'educació. Intentant millorar tant com a persona, com a professional amb ganes d'adaptar l'ensenyament cap un futur global i pròsper.

Ferran Llibre
Ferran-960-x-1080px.jpg

Vidu amb una filla. Restaurador, propietari del restaurant Mexclat des de fa 17 anys.

Directiu dels Badalona Dracs durant 14 anys, 3 dels quals President, i entrenador de diferents categories del club. Membre actiu de l'AMPA de l'escola de la seva filla.

Joan Casanovas
Joan-960-x-1080px.jpg

Nascut a Badalona fa 60 anys. Casat i pare de dos fills. Empresari del sector de l'automoció. Il·lusionat per aportar la seva experiència professional en la gestió de l'ajuntament.

bottom of page