Qui som la gent de Junts Per Catalunya

La gent de Junts Per Catalunya Badalona som els que volem recuperar l'esperit de l'1-0 i del 9N, els que defensem la transversalitat i al unitat que la gent tant reclama, la gent del President Puigdemont i els que, des de l'ajuntament, volem defensar els valors republicans.

David Torrents

Però també som, els que, des de la il·lusió, l'esforç i la rigorositat, ambicionem posicionar Badalona com a una gran ciutat referent de l'àrea metropolitana amb la mirada posada en el 2030.

Conxita Botey

Nascuda a Badalona fa 59 anys. Casada i mare de dos fills. Dedicada al món de la docència des de fa 30 anys i regidora. Implicada en diverses entitats des de ben jove i amb moltes ganes de continuar servint a la ciutat.

Anna Gasull

Casada i mare de dos fills. Dedicada, des de ben jove, al món de l'educació. Intentant millorar tant com a persona, com a professional amb ganes d'adaptar l'ensenyament cap un futur global i pròsper.

Ferran Llibre

Vidu amb una filla. Restaurador, propietari del restaurant Mexclat des de fa 17 anys.

Directiu dels Badalona Dracs durant 14 anys, 3 dels quals President, i entrenador de diferents categories del club. Membre actiu de l'AMPA de l'escola de la seva filla.

Joan Casanovas

Nascut a Badalona fa 60 anys. Casat i pare de dos fills. Empresari del sector de l'automoció. Il·lusionat per aportar la seva experiència professional en la gestió de l'ajuntament.

Contacta amb nosaltres

Plaça de la Vila, 1, 3a planta

08911 BADALONA

​​

Tel: 93 483 26 17 / 26 14

Email: grup_jxcat@badalona.cat

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019 by Junts Per Catalunya Badalona. Proudly created with Wix.com