top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

17A Trencant el silenci sobre els atemptats a Barcelona

Víctimes, mossos, advocats i assesors en un acte per a despertar consciències
Junts per Catalunya Badalona ha organitzat un acte per parlar dels atemptats del 17A des de diferents punts de vista. En l'acte hi han participat Aurora Madaula, presidenta de la comissió d'investigació que el Parlament de Catalunya ha promogut sobre aquells fets, que ha fet de moderadora dels ponents, que han estat Jaume Alonso Cuevillas, Javier Martínez, Robert Manrique i David Torrents.


Jaume Alonso Cuevillas, diputat de Junts Per Catalunya i advocat del procès, també és el lletrat d'una de les víctimes, Javier Martínez, pare del nen mort de Rubí, ens ha explicat els dubtes que li suscitava el cas des d'un punt de vista penal. Ha explicat que la part important del cas és secreta, que no es pot llegir i ha destacat que hi ha coses que no encaixen, que no quadren i que no s'ha volgut promoure una comissió d'investigació a Madrid vetada per la majoria dinàstica. Manifesta que és inexplicable que els Mossos no tinguessin informació de l'imam.


En Javi, que és com el coneixem tots, Javier Martínez pare del petit Xavi de tres anys, mort a les Rambles, ha expressat la seva indignació pel fet que no es vulgui obrir una comissió d'investigació a Madrid i reclama que la mort del seu fill ha de servir per alguna cosa.

Javier Martínez ha insinuat els seus dubtes sobre l'autoria dels atemptats i ha recalcatque l'exèrcit espanyol hauria pogut entrar a Catalunya amb l'excusa dels atemptats per avortar el referèndum.
Robert Manrique, víctima d'ETA a Hipercor, actualment assessor a la Unitat d'Atenció i Valoració a Afectats per Terrorisme (UAVAT), ha manifestat que l'estat fa tres dècades que parla amb nom de les víctimes que alhora té abandonades a la seva sort.


Finalment, David Torrents, mosso d'esquadra amb excedència i expert amb radicalisme islàmic, actualment, candidat a l'alcaldia de Badalona, ha manifestat que no es pot demostrar que els atemptats hagin estat de falsa bandera però el que sí que es pot intuir és que hi va haver negligència de l'estat per no compartir molta informació que tenien amb el cos de Mossos.

1 visualización0 comentarios
bottom of page