top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

Acte de presentació de David Torrents Candidat a l'Alcaldia

Actualizado: 16 mar 2019


David Torrents ha estat presentat aquest dimarts com a cap de llista de Junts per Catalunya Badalona en un acte al Teatre Principal.Aquest vespre, al Teatre Principal, Junts per Catalunya Badalona ha presentat el seu candidat a l'Alcaldia per a les properes eleccions municipals, David Torrents. En l'acte hi ha participat Elsa Artadi, Consellera de Presidència, que ha destacat que "en David és el prototip de candidat de Junts Per Catalunya, una persona tenaç, treballadora i que sap escoltar la gent".


Elsa Artadi “en David és el prototip de candidat de Junts Per Catalunya, una persona tenaç, treballadora i que sap escoltar la gent."

David Torrents ha començat la seva intervenció parlant dels atemptats del 17 d'agost, de com li van canviar la vida tot assegurant que el van fer més fort tan individual, com professionalment. Destaca que aquells fets ens van fer més madurs com a societat, amb més capacitat de reflexió sobre la importància dels reptes que tenim davant. De com treballar més intensament la cultura de la pau, de la convivència, del respecte, de la pluralitat, de la integració de fent molt diversa per a fer que Catalunya continuï essent un sol país; i que aquests reptes tenen en Badalona un escenari clau.


Torrents afirma que "som un interessant reflex de Catalunya". Que ho som socialment, en el reflex de la pluralitat que hi ha a Badalona i que podem aplicar al conjunt de Catalunya i que ho som territorialment, en la mesura que Badalona té la mateixa varietat de paisatges urbans i naturals que de fet té Catalunya en el seu conjunt; i que per això destaca que "Badalona és tan especial, perquè reuneix en una petita superfície tantes realitats socials diferents com té el país".


David Torrents ha continuat la seva intervenció parlant de temes de seguretat i de què hem d'evitar la manera de fer que hem patit aquests darrers anys a Badalona amb discursos incendiaris, que ho posen tot en la vessant estrictament policial, oblidant el necessari enfocament que aporten els professionals dels serveis socials i de l'atenció a la convivència.


Torrents manifesta que "hem de passar pàgina dels mals governs que no han fet avançar Badalona, que fins i tot l'han fet retrocedir", i ha interpelat Esquerra Republicana i Guanyem per fer un front sobiranista a la ciutat, tal i com ha assegurat demana la ciutadania. David Torrents ha destacat que "ara més que mai cal una unitat de totes les forces independentistes per evitar que el popular García Albiol torni a governar".


Finalment, David Torrents, ha presentat les quatre persones que el seguiran en les cinc primeres posicions de la llista electoral. El número dos serà, l'exregidora socialsta, Conxita Botey i de tres en Ferran Llibre, restaurador i propietari del restaurant Mexclat. La quarta de la llista serà Anna Gasull, propietària de la llar d'infants Nins i el número cinc serà l'empresari badaloní Joan Casanovas.


En l'acte també hi ha participat Javier Martínez, pare del nen mort als atemptats del 17 d'agost a les Rambles, Ferran Falcó i Anna Real que han donat una visió del candidat des de diferents vessants.20 visualizaciones0 comentarios
bottom of page