top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

ACTE CENTRAL DE CAMPANYA

La plaça Pompeu Fabra, s'omple a vessar en el míting que Junts per Catalunya ha celebrat a Badalona
Junts per Catalunya Badalona ha celebrat el seu acte central de campanya a Badalona amb els MHbles. Presidents Torra i Puigdemont, en directe des de Waterloo, David Torrents, Candidat a l'Alcaldia de Badalona i, en lloc de Gonzalo Boyé, que per temes professionals ha hagut de viatjar a Suïssa, Jaume Alonso Cuevillas i Aleix Sarri, Candidat al Parlament Europeu.


L'acte s'ha iniciat amb l'intervenció de dos candidats badalonins a les llistes al Parlament Europeu, Andrés Da Silva i David Ramey, que han mostrat la seva satisfacció per formar part de la candidatura encapçalada pel President Puigdemont.


Aleix Sarri, el següent en intervenir, ha estat, rebut amb molts aplaudiments pel gest de marxar del plató de TV3 la nit anterior en el debat en què no van deixar intervenir ni Toni Comín, ni Oriol Junqueras. Sarri ha manifestat que "el president Quim Torra ha comparagut davant el TSJC per haver defensat la llibertat d'expressió dels catalans i que estem aquí perquè diem prou i hem de defensar Catalunya".


Sarri ha demanat que el 26M la gent voti Junts per Catalunya, "perquè només junts podem fer front a la repressió, podrem defensar el dret a l'autodeteerminació davant les institucions europees i perquè tenim el dret a viure en llibertat".


Jaume Alonso Cuevillas per la seva part, ha manifestat que "el president Quim Torra ha declarat davant del TSJC perquè va tenir la dignitat de defensar la llibertat d'expressió i l'atac a les llibertats bàsiques dels catalans després de la prohibició absurda de la Junta Electoral". Cuevillas ha afirmat que tenim un Estat espanyol que no suporta la diferència, que està ferit i que ens vol eliminar. Finalment, ha apuntat que "nosaltres guanyarem perquè nosaltres tenim la força de la gent i dels vots".


Per la seva banda David Torrents, Candidat a l'Alcaldia, ha accentuat que a Badalona hem de parlar de futur, de projecte. Destaca que "hem de reformular l'ajuntament i posar-lo al servei del ciutadà" i per aquest motiu demana al vot als assistents per a Junts Per Catalunya perquè "nosaltres farem la feina que no s'ha fet durant tots aquests anys". Torrents també ha parlat de seguretat, de civisme, manteniment i neteja i del desgovern d'aquests darrers anys.


El president Quim Torra ha demanat als assistents que el 26M deixem muts a tots aquelles que volien apartar el president Puigdemont i a tots aquells que ens volen atemorits. Ha afirmat que "des de l'1 d'Ocubre ja no tenim por i aquest poble només pot anar endavant".

Torra ha manifestat que la manera de ser de l'estat espanyol és amenaçar aquells que no pensen com ell, i "contra tots ells, el 26M voteu Junts per Catalunya a Badalona, a Europa i a tot Catalunya". Per acabar, ha demanat que el vot del 26M sigui un vot d'esperança i ha expressat que "hem d'aconseguir que el president Puigdemont, Toni Comin i Clara Ponsatí, siguin eurodiputats".


La darrera intervenció ha anat a càrrec del president Puigdemont que ha reiterat que ens volen fora del Parlament Europeu, que hi ha una operació per apartar-nos perquè no tinguem l'oportunitat de fer al Parlament Europeu el que han estat fent aquest any i mig.

El president ha afirmat que "ens volen callats, apartats i atemorits i no ho han aconseguit, ens hem plantat cada dia". Ha demanat ajuda als assistents per continuar plantant-nos per defensar la legitimitat del Govern que va acompanyar els catalans en el clam de fer República.


Per acabar, el president Puigdemont, ha recalcat que "hem de portar la veu de l'1 d'Octubre a Europa i fer sentir aquesta veu lliuree perquè la volen atrapada, fer-la sentir forta perquè la volen feble".

22 visualizaciones0 comentarios
bottom of page