top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

Acte de Junts Per Catalunya a Badalona

Actualizado: 19 may 2019

Junts Per Catalunya ha celebrat un acte a Badalona amb Josep Lluís Cleries, Míriam Nogueras i Laura Borràs.Aquest passat dilluns, Junts Per Catalunya ha organitzat un acte en el que hi han intervingut Josep Lluís Cleries, Portaveu al Senat, Míriam Nogueras i Laura Borràs, números dos i tres respectivament a les llistes del Congreso de los Diputados a Madrid.


En l'acte, també hi han participat els candidats a l'alcaldia de Badalona, David Torrents, Santa Coloma de Gramanet, Gemma López i Sant Adrià de Besòs, Joel López.


Josep Lluís Cleries, el primer en intervenir ha afirmat que JuntsXCat "som el vot útil per implementar el resultat de l'1 d'Octubre". Ha manifestat que volem que la democràcia imperi a Catalunya i que volem la independència com a instrument per a unes pensions dignes, per eradicar la pobresa i perquè els nostres barris no es degradin. Cleries, també ha apuntat que el nostre anhel de llibertat es concreta amb les persones per a fer un país millor i a puntualitzat que "anem junts per Catalunya, plens d'il·lusió i d'esperança. Ho farem amb la vostra ajuda i per a tots vosaltres".


En la seva intervenció, Míriam Nogueras, ha destacat que la gent que està a preso i a l'exili és el nostre Govern legítim i que per ells no podem afluixar i ha afirmat que "tampoc ens resignarem perquè no volem deixar el futur dels nostres fills en mans d'aquests irresponsables de l'Estat Espanyol". Nogueras, ha assegurat que necessitem guanyar el 28A i el 26M per ser la veu alta i clara de totes les persones mobilitzades dia rere dia per la llibertat de Catalunya. Finalment, s'ha compromés a "fer sempre política pero no a fer la política de sempre".


Laura Borràs, ha començat la seva intervenció amb les paraules de Jordi Turull en què afirma que "Espanya no és un Estat de Dret, sinó que és un Estat que tira pel dret" i ha assegurat que té raó perquè els presos polítics són persones de pau empresonades injustament i que atesa aquesta situació de tanta injustícia ens toca fer un pas endavant. Borràs ha afirmat "que L'1 d'Octubre és una herència que no podem malbaratar". Destaca que és el dia que, a molts, ens va colpir i ens va fer donar un pas endavant.


Ha continuat la seva intervenció subratllant que "només aconseguirem la independència, si hi som tots i que per això volem fer-ho junts". Borràs, recalca que això no ve de molt lluny i que avui fa 5 anys que el conseller Jordi Turull, Marta Rovira i Joan Herrera van anar al Congrés a reclamar un referèndum i la resposta va ser el no a tot. Borràs ha acabat la seva intervenció ressenyant que "nosaltres volem ser els del sí. Els del sí a la democràcia, a la llibertat i als valors universals". Remarca que no podem ser només una mica democrates, perquè "quan ens retallen els drets a uns, ens els retallesn a tots i hem de fer tot el possible per a recuperar-los".
95 visualizaciones0 comentarios
bottom of page