top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

Aquest matí hem celebrat un acte polític de JUNTS a Badalona

En l'acte hi ha participat Jaume Giró, Josep Maria Argimon, Jaume Alonso Cuevillas i Pilar Calvo i David Torrents forma part d'una cinquantena d'actes que farà Junts arreu del país, fins el juliol del 2022.


Aquest matí, hem celebrat a Badalona l’acte polític de Junts, per Catalunya on hi han participat el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró; el conseller de Salut, Josep Maria Argimon; el diputat de Junts al Parlament, Jaume Alonso-Cuevillas; la diputada de Junts al Congrés, Pilar Calvo i el regidor de Junts a Badalona, David Torrents.

El Regidor de Junts a Badalona, David Torrents ha manifestat que “l’independentisme és aquella gent que creu en un projecte. El Pont del Petroli es va salvar gràcies a Josep Valls. Quan ens diuen que no es pot fer, la tossuderia de la gent fa que les coses siguin possibles.”


Jaume Alonso Cuevillas ha agraït al conseller Jaume Giró la bona feina i el compromís amb el país i ha destacat que "tenim el millor equip, encapçalats pel president Carles Puigdemont". Cuevillas afirma que "la independència és imparable i que hem d’obeir el mandat de l’1-O”.


Pilar Calvo ha assenyat que "Em sento propera a la manera que podeu viure l'independentisme a Badalona. Sóc filla d'immigrants, no tinc cap cognom català i sóc independentista, perquè és el millor per a Catalunya".


El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha volgut posar en valor la gran tasca que ha portat a terme la Conselleria d’Economia en l’elaboració del “millor pressupost que podíem fer amb els recursos que disposem, no els que generem” i ha explicat que “generem 52.000M€ en impostos que paguem i arriben 38.000M€, la resta s’evapora davant dels nostres ulls”.


En la mateixa línia, també ha elevat la responsabilitat i lideratge de la formació política de Junts per Catalunya de qui ha dit “som el partit de la gestió responsable i que vetlla per l’interès dels ciutadans, per això no podíem deixar de fer uns pressupostos que Catalunya necessitava, perquè els del 2020 estaven obsolets i perquè no podem renunciar a les nostres conviccions, ni a la lluita contra la persecució i la repressió.”

Badalona, 28 de novembre de 2021

5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page