Buscar
  • juntperxcatbdn

Aquesta tarda hem tornat a actuar al barri de La Mora

Actualizado: 18 de mar de 2019

Aquest diumenge hem tornat al barri de La Mora ha col·laborar amb l'entitat "Sin viaje de vuelta" per netejar el carrer Eduard Maristany i les vies del tren.
Avui, Junts Per Catalunya Badalona, ha respost altra vegada a la crida de l’entitat Sin Pasaje de vuelta per netejar les vies del tren i el carrer Eduard Maristany a l’alçada del barri de La Mora. En aquesta ocasió, també hi ha col·laborat la gent de l’associació de veïns del barri i la FAVB.


David Torrents manifesta que "estem satisfets de la feina que s'ha fet, però volem reiterar que el deure de mantenir aquest espai net és d’ADIF i del propi Ajuntament".

Ja fa temps, i en diverses ocasions, que des de Junts Per Catalunya Badalona hem denunciat l’estat en què es troba aquesta zona de la ciutat i hem demanat al govern de torn, que exigís a ADIF a mantenir les tanques de protecció de les vies del tren i l’espai net.


Volem recordar que el mes de novembre de l’any passat, i a petició de Junts Per Catalunya Badalona, es va incoar un procediment pel compliment del deure legal de conservació i rehabilitació d’immoble, ordenat a ADIF, administrador responsable del manteniment de la finca situada al carrer Eduard Maristany, entre els carrers Sant Lluc i Avinguda Maresme de la nostra ciutat, en el termini de dos mesos i que consistia en què es dugués a terme una actuació amb l’execució dels treballs de neteja i desbrossat de tota la franja interior a l’espai ferroviari i amb la reposició de la tanca de separació d’aquest espai amb el vial d’Eduard Maristany.


A hores d'ara, ADIF no ha fet res de res i el govern municipal, tampoc. Torrents manifesta que "es responsabilitat del govern controlar abocaments a la ciutat i aplicar la ordenança de civisme". No pot ser que el govern vagi a remolc de les peticions i denúncies de tercers, és responsabilitat seva preveure i actuar abans.


Torrents recorda que "és un deure de tots fer un ús responsable de la via pública i que abocar brossa, està tificicat com una infracció greu a l'ordenança de civisme".


0 vistas
Contacta amb nosaltres

Plaça de la Vila, 1, 3a planta

08911 BADALONA

​​

Tel: 93 483 26 17 / 26 14

Email: grup_jxcat@badalona.cat

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019 by Junts Per Catalunya Badalona. Proudly created with Wix.com