top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

COMUNICAT CONJUNT DAVANT LA SENTÈNCIA de JxCATT, ERC Avancem-MES,GbeC i En Comú Podem de BADALONA
Davant la duríssima i injusta sentencia contra els presos polítics catalans empresonats des de 2017, Guanyem Badalona en Comú, ERC Avancem-MES, JxC i En Comú Podem condemnem sense matitzacions la sentència i manifestem el nostre posicionament clar en defensa dels drets democràtics, civils i polítics, de protesta i de la llibertat ideològica, així com dels valors republicans.


Condemnem la vinculació entre el delicte de sedició i el dret de lliure expressió, el dret de manifestació i la desobediència civil.


La sentència és injusta, posa en entredit la qualitat democràtica i retalla les llibertats i els drets fonamentals. La sentència és una vergonya democràtica que qüestiona el paper de la política, del diàleg i el rol del Parlament de Catalunya en la solució política del conflicte.


Ens solidaritzem amb els presos i les preses polítiques i manifestem tot el nostre suport.

La sentència avala la posició política de la dreta espanyola que ha conspirat amb tot l’aparell de l'Estat per portar el conflicte als tribunals, defugint de tot diàleg i solució política basada en el dret a l’autodeterminació defensat per la majoria dels catalans i catalanes.


Cridem a la cerca d’una solució política, dialogada i democràtica del conflicte, a la vegada que apostem per una resposta transversal i unitària a la sentencia del 1O dictada pel Tribunal suprem.


Badalona, 14 d’octubre de 2019

18 visualizaciones0 comentarios
bottom of page