Buscar
  • juntperxcatbdn

COMUNICAT de Junts Per Catalunya Badalona


Després de la dimissió d'Àlex Pastor a l'alcaldia i al càrrec de regidor de l'Ajuntament de Badalona, des del Grup Municipal de Junts per Catalunya manifestem el següent:

1.- El grup municipal de Junts per Catalunya aposta per un govern de concentració progressista de concens.


2.- Reclamem però, que la prioritat d’aquest govern de concentració sigui el de gestionar la crisi post COVID i fer front a les noves necessitats socials i protegir els més vulnerables; rescatar l’economia productiva i evitar els tancaments; i donar garanties i ajuts que assegurin el futur dels sectors més afectats per les mesures de prevenció per la irrupció del coronavirus.


3.- Necessitem un govern municipal capaç de reclamar al Govern de l’Estat mesures que injectin diners reals a l’economia, i no només crèdits i canvis legislatius, que enforteixin els Ajuntaments i aixequin les limitacions a la seva capacitat financera, per a poder afrontar la crisi amb garanties i donar el màxim suport a la ciutadania.

4.- Per tant, demanem la màxima generositat a tots els partit políitcs perquè posin l’interés general de la ciutat per sobre de qualsevol altre consideració. A partir d’aquí, nosaltres estarem al costat del què s’acabi dcidint i ens tindran al seu costat.

Badalona, 23 d'abril de 2020

11 vistas0 comentarios
Contacta amb nosaltres

Plaça de la Vila, 1, 3a planta

08911 BADALONA

​​

Tel: 93 483 26 17 / 26 14

Email: grup_jxcat@badalona.cat

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019 by Junts Per Catalunya Badalona. Proudly created with Wix.com