top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

COMUNICAT de Junts Per Catalunya Badalona


Després de la dimissió d'Àlex Pastor a l'alcaldia i al càrrec de regidor de l'Ajuntament de Badalona, des del Grup Municipal de Junts per Catalunya manifestem el següent:

1.- El grup municipal de Junts per Catalunya aposta per un govern de concentració progressista de concens.


2.- Reclamem però, que la prioritat d’aquest govern de concentració sigui el de gestionar la crisi post COVID i fer front a les noves necessitats socials i protegir els més vulnerables; rescatar l’economia productiva i evitar els tancaments; i donar garanties i ajuts que assegurin el futur dels sectors més afectats per les mesures de prevenció per la irrupció del coronavirus.


3.- Necessitem un govern municipal capaç de reclamar al Govern de l’Estat mesures que injectin diners reals a l’economia, i no només crèdits i canvis legislatius, que enforteixin els Ajuntaments i aixequin les limitacions a la seva capacitat financera, per a poder afrontar la crisi amb garanties i donar el màxim suport a la ciutadania.

4.- Per tant, demanem la màxima generositat a tots els partit políitcs perquè posin l’interés general de la ciutat per sobre de qualsevol altre consideració. A partir d’aquí, nosaltres estarem al costat del què s’acabi dcidint i ens tindran al seu costat.

Badalona, 23 d'abril de 2020

11 visualizaciones0 comentarios
bottom of page