top of page
Buscar
  • Foto del escritorJunts Badalona

David Torrents: "MAI faré Albiol alcalde. El 28 de maig aturem el feixisme"


Junts per Catalunya ha celebrat un acte de campanya a Badalona, que ha comptat amb la participació de la presidenta Laura Borràs, el candidat David Torrents, el president Carles Puigdemont, la vicepresidenta Aurora Madaula i el diputat Francesc de Dalmases.
La presidenta Laura Borràs ha acusat ERC d'amagar la taula de diàleg durant la campanya perquè ha estat un fracàs. La presidenta ha posat de manifest que “la taula de diàleg ha desaparegut de la campanya i ningú no en parla. Està en recerca i captura, amagada i desapareguda, i això que havia de resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya. En lloc d’una solució, ha sigut una decepció per als qui van confiar-hi”. Per això ha fet una crida a què la gent “ompli les urnes del 28 de maig” per demostrar que “el procés no s’ha acabat”.


En aquesta línia, la presidenta ha denunciat la col·laboració d’ERC amb el govern de l’Estat i com això ha comportat conseqüències negatives per al país: “regalar vots a Madrid significa perdre drets a Catalunya. Aquests 4 anys “a cambio de nada” és a canvi de molt. Moltes oportunitats perdudes, la més important de les quals és el desànim generalitzat de què allò que vam fer l’1 d’octubre no va existir.”


El candidat David Torrents ha començat el seu discurs afirmant que “si depèn de mi Xavier Garcia Albiol no serà alcalde d’aquesta ciutat. El populisme i el feixisme l’hem d’aturar democràticament i a les urnes. Per això hem d’anar a votar el 28 de maig”. En aquest sentit, també ha destacat que “seré garantia que l’ajuntament farà bé les coses. Els meus vots no seran a canvi de res”.


El president Carles Puigdemont ha defensat que “Catalunya serà rica si s'emmiralla en la seva diversitat i si sap posar els seus lideratges en xarxa. I Badalona no pot renunciar als seus lideratges. Catalunya necessita que Badalona premi fort. Et tenim a tu, David Torrents per a fer-ho possible”.


La vicepresidenta Aurora Madaula ha definit Torrents com “coherent, és independentista per Badalona i per Catalunya. I amb el seu compromís i el seu treball evitarà que Badalona segueixi sent el laboratori del feixisme”. En la mateixa línia, el diputat Francesc de Dalmases ha defensat que “el David és l’antítesi del populisme” i per això ha posat aquestes eleccions com una cruïlla de “o David Torrents o Albiol”, perquè “l’Albiol representa el pitjor de la política a Catalunya”.


Badalona, 18 de maig de 2023

67 visualizaciones0 comentarios
bottom of page