top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

David Torrents demana al recent estrenat Alcalde la convocatòria de la Junta Local de Seguretat

Després de la baralla multitudinària que es va produir ahir al vespre al barri de La Salut, Torrents demana a García Albiol la convocatòria urgent de la Junta Local de Seguretat.
Ahir al vespre, al barri de La Salut de Badalona, es va produir una discussió entre dues persones que va derivar en una baralla campal entre un centenar de veïns, en la que hi van haver d’intervenir una cinquentena d’efectius dels mossos d’esquadra, que va acabar amb el balanç de de dos detinguts i un parell de policies ferits.


Aquest ha estat un més dels molts incidents que esdevenen massa sovint a la nostra ciutat. És per aquest motiu, que Torrents demana a García Albiol la convocatòria urgent de la Junta Local de Seguretat, així com del Consell de Seguretat que es va crear amb Pastor alcalde, per posar damunt la taula els problemes, que en aquesta materia, haurà d’afrontar el nou govern de la ciutat aquests propers anys.


Torrents és conscient de la manca d’efectius de la Guàrdia Urbana i de l’envelliment de la seva plantilla i, per això, reclama més coordinació entre aquests i els mossos d’esquadra; alhora que manifesta la necessitat de recuperar la unitat de civisme i la de mediadors. En aquest sentit, Torrents insta a García Albiol a reunir-se amb Interior per reclamar més efectius d’aquest cos destinats a la nostra ciutat.


Finalment, Torrents assegura que farà el què calgui per millorar la seguretat a Badalona .


Badalona, 13 de maig de 2020


108 visualizaciones0 comentarios
bottom of page