top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

David Torrents denuncia la manca de neteja de les rieres de Badalona.

El president del Junts per Catalunya Badalona demana al govern una acció contundent per netejar totes les rieres de la ciutat abans no comenci la tardor.
Aquest matí, David Torrents, ha pogut comprovar insitu l’estat de deixadesa i la gran quantitat de deixalles de tots tipus que hi ha depositades a les rieres de la ciutat; brutícia que, per altra banda, acaba a mar després d’algun episodi de pluja forta.

Torrents afirma que «la ciutat té un problema que ve de lluny i és l’acumulació de plàstics i residus flotants a mar i que l’origen d’aquests materials és majoritàriament la terra, per la qual cosa és allà on s’ha d’actuar». És per això, que David Torrents ha demanat al govern del PP «una actuació immediata abans la tardor, època més freqüent d’episodis de pluja, per netejar les rieres de la ciutat, el clavegueram i els embornals».

Torrents recorda que abans d’estiu el govern del PP va presentar una campanya amb l’objectiu de potenciar la projecció de la ciutat i atraure visitants per impulsar la recuperació del sector turístic local, i per això, tal i com afirma David Torrents, «si realment aquest és l’objectiu, cal que el govern municipal es posi les piles amb temes de manteniment i neteja i solucioni, d’una vegada per totes, el problema de la brutícia que va a parar a l’aigua de mar».

Badalona, 16 de setembre de 2020

10 visualizaciones0 comentarios
bottom of page