top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

David Torrents exigeix la dissolució de la Unitat Omega.

David Torrents, regidor Junts per Catalunya, exigeix a l’alcalde del Partit Popular, García Albiol, la dissolució de la Unitat Omega, que va recuperar el mes de febrer d’enguany.
El passat mes de febrer, García Albiol, va presentar la nova Unitat Omega, secció policial d’intervenció immediata, pensada, tal i com va assegurar el propi Alcalde, per a combatre la delinqüència i la «sensació d’inseguretat» i que intervindria tant en fets delictius, com en situacions d’incivisme, com per exemple el consum d’alcohol a la via pública, el control a les zones d’oci i les ocupacions d’espais públics que alterin la convivència veïnal, entre altres. Actualment, aquesta Unitat consta de 14 agents i 3 comandaments.


Ja fa mesos que, Junts per Catalunya, denúncia l’incivisme desbordat existent a la ciutat, els «botellots» incontrolats a zones molt concretes, els abocaments incontrolats de trastos, la cremada de cotxes i moltes d’altres, malgrat l’existència d’aquesta unitat d’intervenció immediata. És per aquest motiu que el regidor de Junts per Catalunya, David Torrents, exigeix «la dissolució immediata d’aquesta unitat que no serveix per a res i, en lloc de tenir 8 agents dins d’una furgoneta sense saber massa bé que fan, el que caldria és tenir més agents al carrer, el que significa tenir més ulls al carrer i 4 vehicles més patrullant, per evitar totes aquestes conductes incíviques que dia a dia van en augment a la nostra ciutat»,


Torrents considera que recuperar aquesta unitat va ser «un error majúscul de García Albiol que posa en evidència la seva ignorància en temes de seguretat i que conseqüentment ara tots plegats n’estem pagant les conseqüències».


Torrents reitera la necessitat imminent de dissoldre aquesta unitat policial i insisteix en la urgència de tenir més efectius de guàrdia urbana patrullant per tota la ciutat per evitar tots els actes incívics que es produeixen dia a dia i que van en augment desmesurat.


Badalona, 7 d’octubre de 2021

36 visualizaciones0 comentarios
bottom of page