top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

David Torrents ha estat proclamat cap de llista de Junts a Badalona.

Junts per Badalona ha proclamat David Torrents cap de llista per tornar a encapçalar les eleccions municipals de 2023, previstes i programades pel diumenge 28 de maig.

David Torrents ha estat proclamat cap de llista en obtenir l’aval majoritari dels militants de l’agrupació local després que cap altre candidat hagi presentat candidatura per encapçalar i liderar la llista. En aquest cas, tal i com fixen els estatuts, el candidat queda proclamat automàticament si té el suport majoritari de la militància.

David Torrents, cap de llista per segona vegada consecutiva


Nascut a Badalona el 1976, Torrents està casat i és pare de dos fills. Estudis en Química i Mosso d'Esquadra de la 12ena. promoció amb excedència, destinat durant molts anys a la oficina de relacions amb la Comunitat a Badalona. Durant la legislatura 2007-2011 va ser coordinador de convivència a l’Ajuntament de Badalona com a responsable dels plans d’acollida, de convivència i del diàleg interreligiós.


Des de 2020, militant de Junts. El maig del 2019 va ser escollit regidor de Junts a l’Ajuntament de Badalona i des del novembre de 2021, n’és el tercer Tinent d’Alcalde i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial que comprèn Serveis Socials, Convivència i Mediació, Comerç i Consum, Protecció Civil i Solidaritat i Cooperació.

Badalona, 3 de novembre de 2022

57 visualizaciones0 comentarios
bottom of page