top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

David Torrents presentarà al proper ple una moció per a la millora del Barri de Sant Crist

Junts per Catalunya portarà a ple una moció demanant al govern municipal que enderroqui els habitatges que va expropiant per a la construcció del darrer tram dels laterals de la C-31 entre Coll i Pujol i la Rambla de Sant Joan.
L’Àrea Residencial Estratègica (ARE) del barri de Sant Crist té com a objectiu el desenvolupament d’un nou sector residencial que generi una nova façana del barri davant la C-31 i que, alhora, permeti la construcció del lateral d’aquesta via, entre el carrer de Coll i Pujol i la Rambla de Sant Joan.


El Pla Director urbanístic de l’ARE de Sant Crist preveu la construcció de nous habitatges i el reallotjament o la indemnització de les persones i famílies afectades. David Torrents destaca que "moltes d’aquestes famílies afectades del carrer Abad Escarré, que ja han cobrat la indemnització, han deixat buits els seus habitatges, que han passat a ser propietat de l’Ajuntament de Badalona"


Torrents afirma que aquest fet està provocant una greu deterioració del barri amb habitatges buits que, dia que passa, és van degradant i que, fins i tot, "en alguns casos han estat objecte d’intent d’ocupacions. Els veïns del barri han mostrat una gran preocupació per tots aquests fets i demanen que l’ajuntament, actual propietari d’aquests habitatges buits, actuï en contundència".

És per aquest motiu, que el regidor de JxCAT, presentarà una moció al proper ple demanat al govern del PP, de Xavier García Albiol, que vagi derrocant tots els habitatges que vagi adquirint al barri de Sant Crist amb la finalitat de construir l’últim tram de la C-31 entre el carrer Coll i Pujol i la Rambla de Sant Joan.


Badalona, 19 de maig de 2021

15 visualizaciones0 comentarios
bottom of page