top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

David Torrents, responsable de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial i del Districte 1

Actualizado: 20 ene 2022

L'alcalde de Badalona signa la resolució nomenant, David Torrents, 3r Tinent d'Alcalde, Regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial i del Districte 1


L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha presidit aquesta tarda la primera reunió de treball del nou Govern municipal després de signar la resolució que nomena les tinences d’Alcaldia i les delegacions de regidors i regidores. En aquesta primera trobada celebrada a l’edifici municipal El Viver, Guijarro ha encarregat als membres del nou executiu l’elaboració urgent d’un pla de Govern i la confecció de la proposta del Pressupost municipal de 2022 per tal que es pugui debatre al Ple de l’Ajuntament de Badalona abans que s’acabi aquest exercici.

El nou alcalde de Badalona també ha demanat als nous membres del Govern municipal que s’activin totes les accions del Pla de reactivació econòmica i social que puguin ser aplicades de forma immediata a la ciutat per superar l’actual crisi econòmica, social i sanitària i fomentar l’ocupació. Aquest pla va ser aprovat per unanimitat en el Ple ordinari del passat mes de setembre.

El nou Govern municipal comptarà amb sis tinences d’Alcaldia i David Torrents ocuparà la 3a Tinença d'Alcaldia i tindrà delegades les atribucions de Serveis Socials, Convivència i Mediació, Comerç i Consum, Protecció Civil i Solidaritat i Cooperació.

Així mateix, el regidor de Junts per Catalunya, David Torrents, serà el regidor del Districte 1, que compren els barris de Canyadó, Casagemes, Coll i Pujol, Centre, Dalt la Vila, Manresà, Progrés i Front Marítim.

Badalona, 16 de novembre de 2021

31 visualizaciones0 comentarios
bottom of page