top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

El nou govern presenta el seu acord per a recuperar la dignitat i estabilitat de Badalona

L'acord es podria prolongar després de les municipals del 2023
El nou govern a l'Ajuntament de Badalona ha presentat aquesta tarda el seu pla per a la ciutat. En un acte al Museu de Badalona, els representants dels grups municipals del PSC, ERC, Comuns i Junts Per Catalunya han exposat els seus punts de vista sobre el present i el futur de la ciutat, amb l'objectiu de "recuperar la dignitat i l'estabilitat institucional" de la ciutat més enllà de les eleccions municipals del 2023.


El nou Govern vol passar pàgina i pensar en el llarg termini i asseguren que l'acord hauria de poder tenir vigència més enllà de les eleccions de 2023. Pel que fa a l'exclusió de Guanyem Badalona del pacte de govern, s'ha assegurat que la formació serà també un "factor clau" per al futur de la ciutat.


El nou govern s'ha compromès a treballar per una ciutat més cívica, neta i segura, amb un govern que es preocuparà per la recuperació econòmica després de la pandèmia i en la seva agenda hi haurà l'eliminació de les desigualtats socials, potenciar la Serralada i el Front Marítim i el patrimoni històric i cultural o impulsar un model policial a l'alçada del segle XXI.


El President del Grup Municipal de Junts per Catalunya, David Torrents, s'ha felicitat per un acord que, afirma, " ha de superar la política que hi ha hagut fins ara a la ciutat per poder fer front a l'emergència social que genera, per exemple, la crisi de l'habitatge". Per David Torrents, el nou govern "haurà de fugir del personalisme de Garcia Albiol i posar al centre les persones".


Així doncs, sembla que, en el ple del 8 de novembre, la moció de censura es farà efectiva i Xavier Garcia Albiol deixarà de ser l'alcalde de la ciutat. La presumpta involucració del líder del PP en els Papers de Pandora i del seu número 2, Ramon Riera, faran caure'l finalment de l'alcaldia de la ciutat.


Badalona, 28 d'octubre de 2021

9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page