Buscar
  • juntperxcatbdn

Els candidats de JUNTS de la comarca del Barcelonès al 14-F van ser presentats ahir a Badalona

L’acte el va conduir Pilar Calvó i va comptar amb la participació del també candidat per Barcelona, Jaume Alonso Cuevillas

En un acte celebrat a la Plaça de la Vila de Badalona, ahir al vespre van ser presentats els candidats de la comarca del Barcelonès a les eleccions del 14-F. L’acte el va conduir la periodista i futura diputada de Junts al Congrés dels Diputats, Pilar Calvo, i va comptar amb la intervenció de l'advocat i candidat número 5 per Barcelona, Jaume Alonso Cuevillas.


Els candidats de la comarca, que van participar a l’acte d’ahir, són l’actual regidor de Junts a l’Ajuntament de Badalona, candidat número 27, David Torrents; el metge hospitalenc, candidat número 55, Eliseu Esterlich; el president de la Cambra de l’Hospitalet, candidat número 71, Jordi Monrós; i l’activista també de l’Hospitalet, Montserrat Parejo.


Durant la seva intervenció, David Torrents va expressar el seu orgull d’estar a la llista donant suport al president Carles Puigdemont i a la candidata Laura Borràs tot afirmant que ella és l’únic lideratge clar a Catalunya. Torrents manifestà que «necessito una presidenta que lideri, governi i que ens dirigeixi cap a la república».


Va reclamar el dret a votar i a l’autodeterminació com a demanda bàsica, motiu pel qual, Catalunya, continua lluitant i afirmà que «s’ha de declarar la independència i denunciar la repressió de l’Estat Espanyol perquè no té res a oferir-nos, només repressió», tot detallant que «hi ha més de 3000 represaliats, empresonats, exiliats, detinguts i gent que ha perdut un ull, patint les conseqüències per defensar la República Catalana».


Finalment, Torrents va fer una crida a omplir les urnes, ja sigui mitjançant el vot per correu o el vot presencial i va demanar la mobilització dels indecisos apel·lant a «fer un vot per la Laura, un vot pel president Puigdemont i, sobretot, un vot per la república».

Badalona, 28 gener 2021


45 vistas0 comentarios
Contacta amb nosaltres

Plaça de la Vila, 1, 3a planta

08911 BADALONA

​​

Tel: 93 483 26 17 / 26 14

Email: grup_jxcat@badalona.cat

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019 by Junts Per Catalunya Badalona. Proudly created with Wix.com