top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

Els candidats de JUNTS de la comarca del Barcelonès al 14-F van ser presentats ahir a Badalona

L’acte el va conduir Pilar Calvó i va comptar amb la participació del també candidat per Barcelona, Jaume Alonso Cuevillas

En un acte celebrat a la Plaça de la Vila de Badalona, ahir al vespre van ser presentats els candidats de la comarca del Barcelonès a les eleccions del 14-F. L’acte el va conduir la periodista i futura diputada de Junts al Congrés dels Diputats, Pilar Calvo, i va comptar amb la intervenció de l'advocat i candidat número 5 per Barcelona, Jaume Alonso Cuevillas.


Els candidats de la comarca, que van participar a l’acte d’ahir, són l’actual regidor de Junts a l’Ajuntament de Badalona, candidat número 27, David Torrents; el metge hospitalenc, candidat número 55, Eliseu Esterlich; el president de la Cambra de l’Hospitalet, candidat número 71, Jordi Monrós; i l’activista també de l’Hospitalet, Montserrat Parejo.


Durant la seva intervenció, David Torrents va expressar el seu orgull d’estar a la llista donant suport al president Carles Puigdemont i a la candidata Laura Borràs tot afirmant que ella és l’únic lideratge clar a Catalunya. Torrents manifestà que «necessito una presidenta que lideri, governi i que ens dirigeixi cap a la república».


Va reclamar el dret a votar i a l’autodeterminació com a demanda bàsica, motiu pel qual, Catalunya, continua lluitant i afirmà que «s’ha de declarar la independència i denunciar la repressió de l’Estat Espanyol perquè no té res a oferir-nos, només repressió», tot detallant que «hi ha més de 3000 represaliats, empresonats, exiliats, detinguts i gent que ha perdut un ull, patint les conseqüències per defensar la República Catalana».


Finalment, Torrents va fer una crida a omplir les urnes, ja sigui mitjançant el vot per correu o el vot presencial i va demanar la mobilització dels indecisos apel·lant a «fer un vot per la Laura, un vot pel president Puigdemont i, sobretot, un vot per la república».

Badalona, 28 gener 2021


47 visualizaciones0 comentarios
bottom of page