top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

Josep Rull: 'Badalona ha d'entendre si vol ser perifèria o vol ser centre"

En un acte de suport a David Torrents, candidat de Junts Badalona, Josep Rull va apuntar que Badalona ha de decidir si vol ser periferèria o vol ser centre.
Josep Rull, conjuntament amb David Torrents, a la Plaça de la Vila, ha defensat l'arribada de la línia 1 del metro al centre de Badalona, alhora que ha destacat que cal un lideratge fort, com el de Torrents , hàbil en el consens i en establir ponts amb les administracions supramunicipals: "quan veig el capteniment, la manera de fer i de ser de David Torrents, sé que és una persona amb la capacitat de teixir aquests consensos".


Rull ha apuntat que Badalona ha de decidir si vol pensar en gran i que això passa per solucionar la ferida que suposa l'autopista. Rull ha posat com a exemple la plaça Europa, que cobreix una part del vial a l'Hospitalet. Rull ha manifestat que "Badalona s'ha d'anticipar, ha de liderar aquest projecte, ha de saber què vol que passi a l'entorn de la C-31 perquè, sinó, serà molt difícil desencarllar el tema". Segons Rull, "no té sentit que a la banda del Llobregat hagin passat moltes coses i amb molta intensitat i, en canvi, aquí, al Besòs, tot hagi quedat molt més alentit".


Per acabar Josep Rull ha titllat d'extraordinàries les possibilitats de motor econòmic del port i com a dinamitzador de la vida a la ciutat, i d'aquí la importància que el tramvia hi arribi. Considera que l'avenç en projectes relatius a grans infrastructures marcarà la posició de la ciutat en el marc global. Rull ha recalcat que 'Badalona ha d'entendre si vol ser perifèria o vol ser centre'. Pel conseller, que va ser un dels empresonats pel procés, votar Junts és votar per dos, per la bona gestió i per reforçar l'1 d'octubre.


15 visualizaciones0 comentarios
bottom of page