top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

Junts Per Catalunya Badalona, ERC i Guanyem Badalona, exigim que l'Ajuntament reconegui l'Open Arms


Junts Per Catalunya Badalona, ERC i Guanyem Badalona hem exigit que l'Ajuntament de Badalona faci un reconeixement de la tasca de l'ONG badalonina ProActiva Open Arms.Hem proposat que el consistori aprovi en un ple extraordinari una declaració institucional amb el suport de tots els grups municipals. La tasca de ProActiva Open Arms, entitat encapçalada pel badaloní Òscar Camps, és de capdal importància. Les valuoses activitats en el rescat de persones i la perservació de les seves vides, com un valor universal, han estat posades de manifest en nombrosos reconeixements públics; però també han estat incomprensiblement perseguides des de l'àmbit institucional.


Junts Per Catalunya, ERC i Guanyem Badalona, estem segurs que Badalona és una ciutat compromesa amb la democràcia, els drets humans, la llibertat, la igualtat i la solidaritat. Per això, entenem que cal sensibilitzar la població sobre la tasca d'Open Arms i la necessitat que la continuí realitzant sense entrebancs que està patint per part de determinats àmbits política.


Alhora, proposem que des del govern es treballi més i millor en l'àmbit de la cooperació, juntament amb les entitats socials de la ciutat, per facilitar l'acollida i atendre les demandes que sorgeigen de la societat civil badalonina i que requereixen la necessària complicitat de l'administració municipal per tal que es puguin dur a terme.


Badalona, 28 d'agost de 201974 visualizaciones0 comentarios
bottom of page