top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

Junts per Catalunya Badalona presenta moció en suport als veïns del carrer Veneçuela

El president del grup municipal de JxCAT a Badalona, després de la reunió mantinguda amb els veïns del carrer Veneçuela i l'Associació de veïns de Sant Joan de Llefià Alt, ha decidit presentar una moció al ple per demanar una actuació del govern en el talús d'aquell carrer.


Els veïns del carrer Veneçuela del Barri de Llefià, s’han adreçat un munt de vegades al govern municipal d’aquest Ajuntament, per mostrar la seva preocupació pel mal estat del mur de sauló del carrer Veneçuela just darrera del Pavelló Municipal de Llefià, que en episodis de pluja, va patint esllavissaments, el més important el 16 de juliol de 2018.


En cap cas, el govern municipal ha fet cap actuació en aquest indret i el mur està en un estat de degradació lamentable amb el perill que això suposa pels vianants.


Després dels aiguats d’aquests darrers dies, els veïns ens han mostrat la seva preocupació perquè el perill de què el mur caigui del tot s'ha agreujat i ens demanen una actuació urgent.


Per tot el que s’exposa, el grup municipal de Junts Per Catalunya proposem al ple de la corporació l’adopció dels següents


ACORDS


PRIMER. Instar al govern municipal que faci una actuació d’emergència per la contenció del mur.


SEGON. Instar al govern municipal a què faci una inspecció del lloc, faci els informes tècnics que calgui i faci l'actuació definitiva que s’estimi més adient.


TERCER. Traslladar l’adopció d’aquest acord al l’associació de veïns del barri de Sant Joan de Llefià Alt.4 visualizaciones0 comentarios
bottom of page