top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

La nefasta gestió del govern de Xavier García Albiol ens podria deixar sense mocadors per l’inici de

David Torrents denuncia que el govern del Partit Popular podria no tenir a temps els mocadors de les Festes de Maig el dia del pregó, dia d’inici de les festes, que no tindran color i no els fabricarà una empresa de comerç just com s’ha fet fins ara.
David Torrents, President del Grup Muncipal de Junts Per Catalunya, denuncia la nefasta gestió del govern del Partit Popular de Xavier García Albiol que, molt probablement deixarà els badalonins sense el mocador de les Festes de Maig, i si arriba, arribarà tard.


El concurs licitat per produir el mocador de les Festes de Maig va quedar desert per la qual cosa, el govern del PP ha hagut de licitar-ne un altre, però la demora de temps, ha provocat que hagin hagut de modificar-ne les condicions, i els mocadors que haurien de ser roses passaran a ser blancs per facilitar-ne i accelerar-ne la seva producció. I no només això, sinó que els mocadors podran ser fabricats per qualsevol empresa i no assegurem la protecció social de la producció per empreses de comerç just.


Finalment, hem pogut observar que el període de licitació acaba el 28 d’abril, per la qual cosa els mocadors no es poden començar a produir fins el dia 29, i el plec de condicions obliga a l’empresa guanyadora del concurs a entregar els mocadors el dia 1 de maig, condició del tot impossible de complir per cap empresa.


Tal i com afirma el regidor Torrents, ens tornem a trobar davant un altre cas de mala gestió d’aquest govern de Xavier García Albiol que fa aigües per totes bandes.


Barcelona, 24 abril 2021

65 visualizaciones0 comentarios
bottom of page