top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

Miriam Nogueras afirma que la Llei d'Habitatge aprovada al Congrés dels diputats és una mala llei


En la seva visita a Badalona, Miriam Nogueras, a part d'assegurar que la Llei d'Habitatge al Congrés dels Diputats és una mala llei, apunta que l'Estat hauria de facilitat habitatges als Ajuntaments.

El primer dia de campanya de les eleccions municipals, Miriam Nogueras, diputada al Congrés, visita Badalona i acompanyada del candidat de Badalona David Torrents, ha titllat de 'mala llei' la Llei d'Habitatge aprovada en el Congrés dels Diputats l'abril. Nogueras ha criticat l'oportunisme del president del govern espanyol en aquesta matèria perquè tal i com ha assenyalat "ha tingut cinc anys per poder facilitar habitatges als ajuntaments, i que aquesta administració més propera pugui utilitzar-los per ajudar els ciutadans". Nogueras ha afirmat que Sànchez "ha aprofitat, només, quan tenim unes eleccions a la cantonada, per fer anuncis com el de les 50.000 vivendes". Per la seva banda, David Torrents, ha aprofitat per enviar-li un missatge al candidat del Partit Popular fent notar la seva absencia ahir a Barcelona amb Desokupa, perquè segons afirma Torrents, "Albiol s'ha dedicat a desocupar pisos des del populisme i usurpant funcions".

Finalment, Torrents ha criticat que ERC no hagi aportat solucions d'habitatges als desnonaments des de la Generalitat i que tampoc ho hagi fet l'estat espanyol amb pisos de la SAREB. Torrents manifesta que "l'estat i la Generalitat ens han de donar eines per lluitar contra l'ocupació i sobretot per fomentar el lloguer social i que les famílies vulnerables el tinguin". Badalona, 12 de maig de 202317 visualizaciones0 comentarios
bottom of page