top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

Assemblea per l'elecció del candidat de Junts Per Catalunya a Badalona

Actualizado: 16 mar 2019


David Torrents ha estat proclamat candidat per Junts per Catalunya a Badalona per les municipals.Aquest vespre, en l'assemblea de Junts per Catalunya a Badalona ha escollit, amb un 90% dels vots, a David Torrents com a cap de llista de la formació per a les eleccions municipals, i agafa el relleu per encapçalar una nova proposta després de la renúncia presentada pel actual regidor i president del grup municipal, Pere Martínez, que va ser escollit ara fa un any.


David Torrents, ha refermat el seu caràcter independentista, mostrant la seva voluntat d'intentar crear un front comú amb altres formacions polítiques de la ciutat. Torrents ha expressat que hi posarà il·lusió i el coneixement de la ciutat, que fa molt anys que trepitjo.


Torrents ha manifestat que "em posa a disposició de tots els badalonins. Per un bon govern, per la unitat republicana i per aturar l'extrema dreta! Donec Perficiam".


“Em poso a disposició de tots els badalonins. Per un bon govern, per la unitat repúblicana i per aturar l'extrema dreta! Donec Perficiam”8 visualizaciones0 comentarios
bottom of page