top of page
Buscar
  • Foto del escritorjuntperxcatbdn

Torrents retreu a Aragonès que el campus de recerca de Can Ruti hagi crescut més enllà de Badalona

En un acte amb el Conseller Jaume Giró i empresaris de la ciutat, el candidat de Junts a Badalona, David Torrents, ha retret al President de la Generalitat, Pere Aragonés, que hagi permès que le campus de recerca de Can Ruti hagi crescut més enllà de Badalona.

El candidat David Torrents ha retret al govern de Pere Aragonès, qui ha participat en l'acte central d'ERC a la ciutat, que hagi deixat que el campus de recerca Can Ruti creixi més enllà de Badalona. Torrents li ha recomenat al President de la Generalitat que "el què ha de fer per Badalona és aportar les inversions que toca, i que no les porti a Alella, amb un alcalde d'ERC". És per aquest motiu que ha interpel·lat el cap de llista d'Esquerra Republicana, assenyalant-li "que si vol fer un govern, sigui de manera seriosa".


Per la seva banda, el Conseller d'Economia, Juame Giró, ha manifestat que calen menys impostos i burocràcia per fer venir les empreses a Badalona pel seu creixement econòmic. Giró a destacat que "Badalona té la sort d'estar molt a prop de Barcelona, però no és Barcelona".


Jaume Giró ha fet notar que "moltes inversions i projectes que a Barcelona no poden entrar per preu i densitat, sí que podrien fer-ho a Badalona, però la que la ciutat hauria de tenir un govern amb gent preparada per anar a buscar aquesta activitat".


Badalona, 18 de maig de 2023

19 visualizaciones0 comentarios
bottom of page